Drømmeforståelse

Drømmene taler det samme billede- og symbolsprog, som myter, eventyr, religion og kunst.

Alt leve med sine drømme kan blive som en rød tråd i ens liv. En kilde til klarsyn og kreativitet. En unik impuls til at styrke din fantasi og frugtbargøre det liv, du lever. Drømme kan blive den indre vejleder, som det er godt at have med i den kaotiske kakafoni af ydre stemmer og informationer, som en moderne tilværelse byder på.

Brita Haugen er banebryder, når det drejer sig om forståelse af myterne og de rituelle sammenhænge, hvori myterne altid har indgået. Dette afspejler sig også i den specielle, mere kreative, mindre analytiske måde, hvorpå hun arbejder med drømme. Det er mere på drømmenes egne præmisser, og sådan som man har levet med dem i tidligere samfund, hvor drømme indgik som en naturlig og vigtig del af eksistensen. Brita Haugen er bl.a. uddannet hos dr. Ruth Poort, der var uddannet hos dybdepsykologen C.G. Jung.

Udover kurser har jeg drømmegrupper i København i vintermånederne fra november - april, samt individuelle vejledning efter aftale. Læs også under Kurser. Kontakt mig, hvis du er interesseret.

 

Frøbels Allé 2 4.tv, 2000 Frederiksberg
Telefon: 2325 7838,
E-mail: mail@britahaugen.dk / brita.haugen@gmail.com

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved.